Brand: Palmonix
ZLT-BC-ALB

Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb

487.00 lei

+
Set Fotoliu Balansoar + Kit de Asamblare cu Funie si Perne Incluse, Capacitate 125kg, Culoare Alb
Set Fotoliu Balansoar + Kit de Asamblare cu Funie si Perne Incluse, Capacitate 125kg, Culoare Alb

Prezentăm lovitura sezonului - leagan tip cos, datorită căruia lectura, relaxarea în fata televizorului sau pur si simplu relaxarea va deveni si mai distractivă!

Pânza foarte densa si forma ovala a cosului vă va oferi sigurantă si confort în utilizare. Leaganul este fabricat din otel si PVC, deci nu se va deteriora pe terasă sau balcon.

Dimensiuni:
-înăltime leagan / cos: 100cm.
-lătime leagan / cos: 83cm.
-adâncime leagan / cos: 62 cm.
Încărcare maximă: 125 kg.

Material:
-otel si plastic de înaltă calitate.
-rezistent la razele ultraviolete.
-rezistente la conditiile meteorologice (zăpadă, ploaie).

Destinat pentru:
-grădină, terasă sau balcon.
-acasă, spre exemplu intr-un dormitor sau o cameră de zi.

Set de montare: coarda / franghie, suport pentru tavan, carabina, ancore, dibluri, suruburi.

Setul nostru de montare este foarte usor de fixat, astfel încât orice client poate monta cu usurintă scaunul suspendat singur.

Ancorele de otel extinse sunt utilizate pentru fixarea pe o bază solidă, în timp ce suruburile din otel pot fi utilizate cu ambele stifturi de plastic si pentru fixarea în lemn. Înainte de instalare, vă recomandăm să cititi instructiunile de utilizare.

Rezistenta franghiei / coardei este de peste 700 kg!
1. Franghie / coarda groasa și puternică, din polipropilenă, cu o lungime de 4 metri - foarte durabilă, cu o capacitate foarte mare de încărcare, până la peste 700 kg.

2. Suport puternic de tavan din otel gros, echipat cu un ochi de fixare.

3. Patru suruburi din otel pentru utilizarea cu stifturi de plastic sau pentru fixarea în lemn.

4. Patru ancore otel pentru fixarea pe o suprafată dura.

5. Carabina de fixare care se conectează cu un mâner de tavan.

Continutul kitului:
- leagan / cos.
-set de montaj cu franghie / coarda.
-perne.

Producator:PalmonixCod:ZLT5-BC-alb

Poti comanda online produsul Set Fotoliu Balansoar + Kit de Asamblare cu Funie si Perne Incluse, Capacitate 125kg, Culoare Alb la pretul de 487lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 487.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 487.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 487.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-BC-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-BC-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set fotoliu balansoar + kit de asamblare cu funie si perne incluse, capacitate 125kg, culoare alb

Comanda cu incredere