Brand: Palmonix
TKG-1316

Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate

66.00 lei

+
Set fitness electrostimulatori tehnologie EMS pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate

Set fitness electrostimulatori tehnologie EMS pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitateElectromimulatorul EMS este modul tău personal de a construi o siluetă perfectă. Este o revoluție în modelarea musculară. Scopul său principal este de a construi și consolida mușchii abdominali, dar datorită panourilor suplimentare, acesta poate fi folosit în cadrul antrenamentului întregului corp. Este completarea perfecta pentru antrenamentului clasic. Aceasta va facilita creșterea forței musculare și a rezistenței.Undele electrice EMS care trec prin corpul nostru provoacă contracția musculară și relaxarea. Acest impuls vine de la electrozii plasati în suprapunere, care se poarta în timpul antrenamentului. Impulsurile sunt trimise la cele mai adânci fibre musculare situate, ceea ce sporește starea lor și garantează efectele mult mai repede decât instruirea clasică.

Specificații:
-Tip: electrostimulator muscular.
-Greutate: 57,4 g.
-Material: PU.
-6 moduri de lucru.
-10 trepte de intensitate.
-Tip baterie: AAA.
-Temperatura ambiantă recomandată în timpul utilizării: 15-35 A° C.
Producator:PalmonixCod:TKG10-1316

Poti comanda online produsul Set fitness electrostimulatori tehnologie EMS pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate la pretul de 66lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 66.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 66.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 66.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1316 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1316 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set fitness electrostimulatori tehnologie ems pentru modelare musculara, 6 moduri de lucru, 10 trepte de intensitate

Comanda cu incredere