Brand: ATL
APT-AG559B

Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati

70.00 lei

+
Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati
Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati

Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati

Caracteristicile produsului:

-Dispozitive din plastic rezistent (PMMA) (de grosime variabilă și flexibilitate), datorită cărora nu veți zgâria tapițeria atunci când o demontati.
-Create special pentru a dezmembra cu ușurință clipsuri, pini și elementele de tapițerie auto.
-Cu ajutorul acestora puteți scoate și rame sau playerul auto.
-Cantitate: 11 elemente de diferite forme.
-Dimensiunea elementelor: 16 - 21,5 cm.
-Un caz practic.
-Culoare: roșu.

Producator:ATLCod:APT10-AG559B

Poti comanda online produsul Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati la pretul de 70lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 70.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 70.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 70.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG559B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG559B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set dispozitive pentru demontare cleme tapiterie 11 bucati

Comanda cu incredere