Brand: IsoTrade
MXY-5825

Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici

60.00 lei

+
Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici
Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici

Caracteristici:
DISPENSER SI 570 SACI IGIENICI - permite curățarea excrementelor câinilor timp de aproximativ 9 luni (cu 2 pungi pe zi).
DISPEMNSER - poate stoca odata o rolă de saci și are o gaură pentru a scoate bucăți individuale.
SPECIFICATII - numarul de saci din set: 570; dimensiunile unui singur sac: 21,5 / 30cm; dimensiunile dispenserului (lungime / lățime / înălțime): 8,5 / 4 / 4,5 cm; greutatea setului 735g; dispenser + saci.
CLIPS PRACTIC - posibilitatea de a atașa dispenserul unui lant, unei lese, bucle de curea sau a unui inel cheie.
OPACITATE - sacii sunt negrii, astfel încât să nu se poata vedea conținutul.

SPECIFICAȚII:
-dimensiunile unui sac: 21,5 / 30cm (rola 5,8 / 2,7cm).
-dimensiunile dispenserului (lungime / lățime / înălțime): 8,5 / 4 / 4,5 cm.
-greutatea setului: 735g.

Setul contine:
-dispenser albastru.
-570 de saci Negrii (38 de rulouri a cate 15 articole).

Curățarea excrementelor câinelui este o obligație pe care toți proprietarii câinilor trebuie să o îndeplinească. Acest lucru vă permite nu numai să păstrați estetica locurilor in care duceți animalele. De asemenea, are un impact semnificativ asupra igienei, siguranței și sănătății persoanelor care folosesc locuri publice, cum ar fi parcuri, parcele și pajiști, dar și căi de acces sau altele.

Culoarea neagră a sacilor acoperă conținutul său cu atenție, astfel încât, înainte de al introduce într-un recipient de colectare a deșeurilor de câine, nu se poate vedea ce este în interior și nu provoacă disconfort. Pungile nu permit, de asemenea, mirosuri, astfel încât să le puteți utiliza fără a utiliza accesorii suplimentare.

Setul include de asemenea o carcasă / dispenser în formă de os. Are un cârlig care face ușor atașamentul la lant, lesa sau alt loc în care va fi cel mai convenabil să-l folositi, cum ar fi buclele de pantaloni (pentru curea). Va asigura, de asemenea, să nu uitați să luați pungi pentru plimbarea cu animalul dvs. de companie. Prin gaura din carcasă, puteți detașa pungi individuale fără a fi nevoie să scoateți din interior rola.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5825

Poti comanda online produsul Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5825 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5825 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set dispenser forma os + 38 role saci pentru excremente caini, 570 saci igienici

Comanda cu incredere