Brand: Palmonix
GTL-Q84

Set decorativ pentru birou bilele lui newton

22.00 lei

+
Set Decorativ pentru Birou Bilele lui Newton

Set Decorativ pentru Birou Bilele lui NewtonPe corzile subțiri sunt suspendate cinci sfere egale care se leagana într-un plan comun.
Când una dintre bile de la un capat este ridicata si lasata in jos, loveste bila de langa, iar impactul celorlalte bile face ca bila din marginea opusa sa sara.
În mod similar, dacă vom ridica si vom da drumul la două bile, bilele din capat se vor ridica avand acelasi efect.
In timp ce bilele din margine se vor ridica, bilele din mijloc vor rămânea staționare.Fabricat din materiale de înaltă calitatePerfect pentru un cadouPuteți să decorati un birou la serviciu sau acasăAre un aspect esteticAre o bază solidăPendulul are 5 bile


DIMENSIUNI
- Înălțime: 14.5 cm
- Lungimea bazei: 18 cm
- Lățimea bazei: 11 cm
- Greutate 118gProducator:PalmonixCod:GTL15-Q84

Poti comanda online produsul Set Decorativ pentru Birou Bilele lui Newton la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set decorativ pentru birou bilele lui newton , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set decorativ pentru birou bilele lui newton poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set decorativ pentru birou bilele lui newton prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-Q84 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set decorativ pentru birou bilele lui newton se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-Q84 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set decorativ pentru birou bilele lui newton , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set decorativ pentru birou bilele lui newton a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set decorativ pentru birou bilele lui newton

Comanda cu incredere