Brand: GTL
GTL-B26B

Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track

172.00 lei

+
Set de Joaca Circuit de Curse si Cale Ferata Dream Track

Set de Joaca Circuit de Curse si Cale Ferata Dream Track

Set de joaca - 1 pistă de curse (2 tipuri de piste) + 1 cale ferată. Setul este format din 213 elemente care necesită auto-asamblare. Configurarea poate fi modificata, acesta este formata din două tipuri de piese: piesa solidă și piesele tip element individual de culoare - se poate indoi liber la stânga sau la dreapta, astfel încât să putem obține o mulțime de variante ale pistei, în funcție de preferință. Podul trenului are lumină de fundal și melodii încorporate activate după trecerea trenului peste pod.


Caracteristici ale setului:
- număr de elemente: 213
- 2 trasee separate pentru tren și mașină (2 tipuri)
- motopropulsor: baterii 1x AA (nu sunt incluse)
- automotoare: baterii 1x AA (nu sunt incluse)
- pod Alimentare: baterii 3x AA (nu sunt incluse)
- efecte luminoase și sonore
- un număr infinit de modificări la piesa auto
- dimensiunea cozii de pista: 85cm x 5cm
- dimensiune coadă: 41,5cm x 5cm x 4cm
- autoturisme dimensiuni: 9cm x 4.5cm x 4.5cm
- Cale ferata aprox . 215cm
.. - lungimea pistei pentru masina cca 387cm
.. - lungimea totală Trasee: aprox 602cm


Include:
- 1x pista de masini si 1x cale ferata
- elemente decorative în jurul inhalatorului (lanterne comerciale, etc.).
- 2x copaci
- 9x indicatoare de trafic
- 5x lanternă
- 1x ceas
- 1 set de coadă
- 1 x mașină
- instrucțiuni în poloneză
- ambalaj originalProducator:GTLCod:GTL6-B26B

Poti comanda online produsul Set de Joaca Circuit de Curse si Cale Ferata Dream Track la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-B26B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-B26B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set de joaca circuit de curse si cale ferata dream track

Comanda cu incredere