Brand: Adler
ADL-AD 2822

Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata

86.00 lei

Set de Ingrijire Adler, Masina de Tuns cu Cap Detasabil si Trimer, Putere 7W, Baterie NiMH Incorporata
Set de Ingrijire Adler, Masina de Tuns cu Cap Detasabil si Trimer, Putere 7W, Baterie NiMH Incorporata

Kitul format dintr-o masina de tuns electrica si un trimer va ajuta să aveți grijă de aspectul dvs. Lamelele interschimbabile vă permit să tundeti părul, să aveți grijă de barbă și mustață, iar trimerul este un instrument excelent pentru îndepărtarea părului din urechi sau nas. Permite ajustarea lungimii de tundere a parului de la 3 la 15 mm. Utilizarea vârfurilor interschimbabile este o soluție foarte practică, deoarece dispozitivul poate fi utilizat în scopuri diferite. Modul de încărcare și încărcarea automată fac masina de tuns să fie și mai utilă (până la 45 de minute de utilizare constantă cu acumulator complet și posibilitatea de a o folosi in timpul incarcarii).

Specificatii:

- Cap detasabil pentru curatare usoara;
- Lamă din oțel inoxidabil de înaltă calitate;
- Reglare neteda a lungimii de taiere a firului de par
- Design ergonomic, se potriveste perfect in forma mainii;
- Suprafață din cauciuc pentru a spori confortul utilizatorului.
- Sistem de încărcare automată.
- Baterie NiMH încorporată, fără efect de memorie.
- Trimmer inclus.
- Culoare negru.

- Putere 7W;
- Durata de incarcare a bateriei: 8 ore;
- Alimentare 230V ~ 50Hz;

Producator:AdlerCod:ADL18-AD 2822

Poti comanda online produsul Set de Ingrijire Adler, Masina de Tuns cu Cap Detasabil si Trimer, Putere 7W, Baterie NiMH Incorporata la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 2822 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 2822 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set de ingrijire adler, masina de tuns cu cap detasabil si trimer, putere 7w, baterie nimh incorporata

Comanda cu incredere