Brand: Edel Hoff
TKG-574

Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni

237.00 lei

+
Set de Gatit 12 Piese Edel Hoff G2, Oale si Tigaie cu Capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni
Set de Gatit 12 Piese Edel Hoff G2, Oale si Tigaie cu Capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni

Set de 12 piese din vase Edel Hoff . Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și sticlă rezistentă la căldură. Partea inferioară a vaselor are o placă de aluminiu cu 5 straturi, care facilitează distribuirea rapidă și uniformă a căldurii. Materialul utilizat permite încălzirea rapidă a alimentelor și menține căldura mai mult timp. Producătorul asigura posibilitatea de a folosi vasele pentru toate tipurile de mașini de gătit - gaz, inducție, electric. Vasele se pot spala în mașina de spălat vase.

Caracteristicile produsului:

-Crom-nichelul din oțel inoxidabil, din care este realizat întregul set, este inoxidabil, rezistent și durabil.
-Materialul folosit nu numai ca este cel mai bun posibil, dar arata si foarte bine si este extrem de usor de curatat.
-Aluminiu multi - stratificat asigură o distribuire si mentinere excelentă a temperaturii.
-Vasele pot fi utilizate pe toate tipurile de aparate de gătit: gaz, ceramică, halogen și de asemenea pe aragazul de inducție.
-Mânere prelucrate (lustruite). Înteriorul fiecărui vas se găsește scara gradata.
-Setul poate fi spălat în mașină de spălat vase.

Specificații:
-1x vas cu capac 2 L (16 cm x 10,5 cm)
-1x vas cu capac 2,7 L (18 cm x 11,5 cm)
-1x vas cu capac 3.6 L (20 cm x 12.5 cm)
-1x oală cu capac 6 L (24 cm x 14,5 cm)
-1x cratiță cu capac 2 L (16 cm x 10,5 cm)
-1x tigaie de teflon cu capac 3 L (24 cm x 7,5 cm)

Producator:Edel HoffCod:TKG2-574

Poti comanda online produsul Set de Gatit 12 Piese Edel Hoff G2, Oale si Tigaie cu Capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni la pretul de 237lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 237.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 237.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 237.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-574 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-574 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set de gatit 12 piese edel hoff g2, oale si tigaie cu capac din otel inoxidabil si teflon, diferite dimensiuni

Comanda cu incredere