Brand: Topeshop
TOPE-GAR OPAL BIEL

Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat

461.00 lei

+
Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model Opal, culoare alb mat
Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model Opal, culoare alb mat

Dulapul nostru pentru hol va face sala funcțională și confortabilă.

Specificatii:

6 umerașe
O oglindă mare
Un cuier cu inaltime accesibila
mânere comfortabila pentru a deschide ușa
Pantofar 8-9 perechi + Scaun tapitat confortabil

DIMENSIUNI:
Inaltime - 180 cm
Latime - 85 cm adâncime
- 41 cm

MATERIAL:
a€¢ Corp și fronturi - plăci aglomerate din lemn stratificat a€¢ Borduri
- finisate cu material PVC (caracterizat prin rezistență mecanică și chimică ridicată)

Utilizare:
Curățați suprafața mobilei cu o cârpă moale. Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice.

Produsul este destinat auto-asamblării.

Producator:TopeshopCod:TOPE3-set-cuier-opal-alb-mat

Poti comanda online produsul Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model Opal, culoare alb mat la pretul de 461lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 461.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 461.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 461.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-GAR OPAL BIEL nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-GAR OPAL BIEL atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set cuier cu oglinda + pantofar tip scaun dublu cu sezut tapitat, model opal, culoare alb mat

Comanda cu incredere