Brand: IsoTrade
MXY-6608

Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori

25.00 lei

+
Set Creioane Colorate pentru Pictura pe Fata, 12 Culori
Set Creioane Colorate pentru Pictura pe Fata, 12 Culori

Caracteristici:
12 CULORI - setul conține 12 creioane în nuanțe intense, diferite; numărul de culori garantează utilizarea practică și oferă nenumărate ocazii de a vă crea propriile picturi originale și interesante.
UȘOR DE UTILIZAT - o formulă special dezvoltată le face moi, ușor și convenabil de utilizat, ceea ce oferă confortul de utilizare; ele sunt plasate în carcase din plastic, datorită cărora acestea sunt ușor de aplicat și răspândit, iar aplicația în sine nu murdareste mâinile; un glisor manual simplifică extragerea unei noi porțiuni de culoare.
SPECIFICAȚII - dimensiunile carcasei (lungime / lățime / înălțime) 15,8 / 11cm; greutatea setului 112g.
CURATARE SIMPLA - se elimina cu ușurință pictura cu un servetel umed sau apă cu săpun.
NON-TOXIC - creioanele sunt fabricate din materiale non-toxice, ele sunt sigure pentru pielea copilului.

SPECIFICAȚII:
-vârsta: +3 ani.
-certificat: CE.
-dimensiuni carcasa: 15,8 / 11cm.
-dimensiunile unui singur creion (lungime / diametru): 9,5 / 11cm.
-greutatea setului cu ambalaj: 112g.

Creioanele pentru pictura pe fata sunt minunate si creative pentru copii si adulti. O formă interesantă de petrecere a timpului va permite dezvoltarea abilităților manuale și poate deveni o sursă de inspirație pentru micii artiști.

Setul conține 12 creioane în nuanțe intense. Cantitatea de culori curcubeu garantează utilizarea practică și oferă nenumărate ocazii de a vă crea propriile picturi originale și interesante. Formula special dezvoltată le face moi, ușor și convenabil de utilizat, ceea ce oferă confortul de utilizare. Ele sunt plasate în carcase din plastic, datorită cărora sunt ușor de aplicat, iar aplicația în sine nu are murdareste mâinile. În plus, glisorul manual simplifică extragerea unei noi porțiuni de culoare.

Pictura este ușor de spălat, fără îndoială, este avantajul său și facilitează munca sau jocul, făcând-o ușor de aplicat și, de asemenea, crește satisfacția atunci când îl folosiți.

Creionul a fost fabricat din materiale non-toxice și este sigur pentru pielea copilului. Desenul influențează pozitiv dezvoltarea copilului, stimulează creativitatea și dezvoltă imaginația. Punctele de pictura pentru față sunt universale și au o gamă largă de aplicații.

Perfect potrivite pentru utilizare la domiciliu, grădiniță, școală sau în aer liber, precum și la spitalele de copii sau in centre de îngrijire și educație pentru copii. Produsul este destinat diferitelor tipuri de jocuri, petreceri de costume și carnaval, festivități, zile de naștere sau evenimente sportive. Recomandat pentru fete și băieți de toate vârstele.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6608

Poti comanda online produsul Set Creioane Colorate pentru Pictura pe Fata, 12 Culori la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6608 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6608 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set creioane colorate pentru pictura pe fata, 12 culori

Comanda cu incredere