Brand: IsoTrade
MXY-4483

Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii

60.00 lei

+
Set creativ de olarit Roata Olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii

Set creativ de olarit Roata Olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesoriiSPECIFICAȚII:
-certificat: EN71.
-vârstă: peste 8 ani.
-alimentare: 2 x baterie "D" R20 (nu este inclus).
-dimensiuni roata (lățime / înălțime): 22x22cm.
-greutate set: 1,15 kg.
-greutate cu ambalaj: 1,45 kg.Setul include:
-roata olarit.
-lut 2 buc (800g total).
-vopsea 6 culori.
-pensule de vopsit 2 buc.
-unelte pentru sculptură.
-paleta pentru amestecarea vopselelor.
-monofilament de la deconectarea lutului de pe roată.

Setul este o jucărie grozavă care vă permite să vă creați propriile căni sau alte forme de lut. Setul include vopsele și unelte care vă permit să decorați vasul în funcție de fantezia proprie. Setul dezvoltă abilitățile artistice și manuale ale copilului, stimulează gândirea creativă și sensul estetic. Roata olarului are un comutator de selecție a vitezei de rotație a platformei (2 viteze).Producator:IsoTradeCod:MXY14-4483

Poti comanda online produsul Set creativ de olarit Roata Olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4483 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4483 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set creativ de olarit roata olarului pentru copii + vopsele, pensule, lut si alte accesorii

Comanda cu incredere