Brand: Palmonix
MXY-5865

Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati

78.00 lei

+
Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati
Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni mâner: 16,5 / 12,5 / 3cm.
-dimensiuni suport glezne (lungime / lățime): 15-17,5 / 4cm.
-greutate set: 480g.

Setul include:
-5 corzi cu rezistență diferită:
*galben 4,5 kg.
*roșu 6,8 kg.
*albastru 9.1 kg.
*verde 11 kg.
*negru 14 kg.
-2 mânere.
-2 suporti glezne.
-1 mâner pentru ușă.
-husa.

Formarea diversă permite dezvoltarea și buna funcționare a anumitor grupuri musculare. Un set de corzi elastice de exerciții vă permite să diversificați activitatea fizică și să oferiți noi provocări atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. Setul este format din 5 corzi elastice în următoarele culori: negru, roșu, albastru, verde și galben.

Corzile sunt elastice și elastice, ceea ce garantează exercitarea sub sarcina potrivită, adaptate posibilităților și așteptărilor individuale . Fiecare coarda este echipata cu cârlige metalice care permit o conectare rapidă cu brațele.
În funcție de nivelul de avansare al utilizatorului, este posibil să se utilizeze un singur cauciuc sau un număr de combinații într-un singur set de exerciții. Instrumentul de exerciții poate fi folosit pentru exerciții de forță, condiționare și întindere. Acesta va funcționa ca un accesoriu suplimentar în timpul cursurilor de aerobic și de fitness, dar va fi, de asemenea, o provocare pentru crossfit sau suplimentarea de formare pentru sportivi profesioniști.

Lungime măsurată fără întindere:
-NEGRU 110cm
-VERDE 113cm
-ALBASTRU 120cm
-ROSU 115cm
-GALBEN 114cm.

Producator:PalmonixCod:MXY23-5865

Poti comanda online produsul Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati la pretul de 78lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 78.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 78.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 78.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5865 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5865 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set corzi elastice pentru rezistenta fitness cu manere, 5 bucati

Comanda cu incredere