Brand: IsoTrade
MXY-6108

Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii

38.00 lei

+
Set Corabie Pirat pentru Nisip sau Apa Piscina, Multicolor cu Accesorii
Set Corabie Pirat pentru Nisip sau Apa Piscina, Multicolor cu Accesorii

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificat: CE, EN71.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 38 / 19,5 / 29cm.
-greutate set: 310g.
-greutate cu ambalaj: 460g.

Setul include:
-corabia cu o pânză și un tun.
-3 posturi-standuri.
-ancora - forma / matrita.
-2 lopeti.
-greblă.
-strecurătoare.
-stropitoare.
-figurină pirat.

Corabia de pirați cu accesoriile este un set de jucării care oferă copilului șederea pe plajă sau scăldatul mai atractive .

Setul multicolor il puteți lua cu dvs. in călătorii de vacanță sau doar la nisip. Elementele individuale ale setului au culori intense care atrag atenția și încurajează joaca. Setul de nisip sau piscina poate fi folosit în mai multe moduri. Limita este doar imaginația copiilor.

* piscina și nisipul nu sunt incluse în kit.

Setul conține, de asemenea, forme de nisip. Ele garantează multa bucurie și dimensiunile lor nu vor fi o problemă nici măcar pentru mâinile copiilor nepregătiți.

Nava poate fi așezată pe cei trei piloni presati în corpul navei, plasate direct pe pământ sau folosite ca jucărie plutitoare pe apă.

Setul cu accesorii pentru nisip sau apa, este potrivit pentru un cadou. Poate fi folosit ca jucărie de nisip, însă mulți copii se vor distra bucurandu-se de set în timpul scăldatului.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-6108

Poti comanda online produsul Set Corabie Pirat pentru Nisip sau Apa Piscina, Multicolor cu Accesorii la pretul de 38lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 38.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 38.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 38.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6108 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6108 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set corabie pirat pentru nisip sau apa piscina, multicolor cu accesorii

Comanda cu incredere