Brand: Palmonix
MXY-5596

Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru

19.00 lei

+
Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare Negru
Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-lungime de la calcai: 50cm.
-compoziție: 90% bumbac, 5% elastan, 5% poliamidă.
-greutate: 68g.

Setul contine:
-set ciorapi dama - 2 bucăți (pereche).

Visul multor femei sunt picioarele atractive, în afară de atenția catre aspectul acestora, au de asemenea o valoare de funcționalitate. Ciorapii trei sferturi sunt fabricati din bumbac natural 90%, cu un amestec de fibre elastice, datorită căruia asigură caldura și confort, în timp ce se muleaza perfect pe picior.

Acestea sublimează vizual silueta și subliniază forma ei. Ansamblul prevăzut corespunzător garantează o fixare stabilă pe picior, fără sa cauzeze presiune excesivă. Suprafața netedă este plăcută la atingere și asigură o utilizare plăcută.

Ciorapii se pot purta atât in zile mai reci, ca o adaugare vizibila la fuste sau pantaloni scurți, precum și in zilele reci de iarnă, când ajuta la încălzirea picioarelor.

Producator:PalmonixCod:MXY10-5596

Poti comanda online produsul Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare Negru la pretul de 19lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 19.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 19.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 19.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5596 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5596 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set ciorapi dama 3/4 marime universala, culoare negru

Comanda cu incredere