Brand: Palmonix
MXY-4696

Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii

118.00 lei

+
Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii
Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni: 28,5x27x50cm.
-vârstă: 3+.
-alimentare: 3x AA 1,5 V (nu este inclus).
-greutate produs: ~ 1,5 kg.

Setul include:
-cărucior.
-aspirator.
-matură.
-făras.
-agenți de curățare (imitații).

O jucărie excelentă care stimulează imaginația și învață. Căruciorul de jucărie pentru curățenie va atrage atât fetele, cât și băieții. Fiecare iubitor de curățenie va fi încântat de un astfel de cadou. Căruciorul de curățenie pentru copii reprezintă o copie extrem de reușită și fidelă a accesoriilor reale pentru curățenie. De asemenea, are un mâner de împingere convenabil și patru roți care ușurează mișcarea.

Kitul de curățenie de jucărie are tot ce aveți nevoie pentru a organiza camera copilului dumneavoastră. Aici este un aspirator de lucru, care poate curăța temeinic covorul și podeaua de bilute spumate din polistiren. Aspiratorul aspiră bilele într-un container special, astfel încât să le puteți folosi din nou. În căruciorul de jucărie pentru curățenie veți găsi, de asemenea, o matura și un făras, care vă vor permite să colectați rapid și convenabil gunoi mai mare (de ex. Hârtie). De asemenea, există, desigur, imitații de agenți de curățare, datorită cărora putem curăța mobilierul sau oglinzile fără probleme.

Setul de curățare este alimentat de 3 baterii AA (nu sunt incluse). Are dimensiuni care permit jocul liber într-o poziție confortabilă. Un cărucior de jucărie pentru curățenie stimulează imaginația - vă puteți preface că este o mână de ajutor la curățarea apartamentului. Jucând cu un cărucior pentru curățenie, cei tineri învață să-și curețe propria cameră si sa pastreze ordinea. Este, de asemenea, o modalitate ideală de a vă implica copiii în curățarea apartamentului - cu kitul dvs. privat de curățare a jucăriilor copilul va fi capabil să "ajute" la îndatoririle părinților care sunt ocupați în casă.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4696

Poti comanda online produsul Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii la pretul de 118lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 118.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 118.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 118.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4696 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4696 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set carucior mobil cu matura, aspirator, faras si alte accesorii de curatenie pentru copii

Comanda cu incredere