Brand: Palmonix
MXY-5822

Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati

30.00 lei

+
Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati
Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 18 luni.
-certificat: CE, EN71.
-dimensiuni set: 7,5 / 7 / 18cm.
-greutate set: 66g.

Etapa inițială a dezvoltării copilului este baza pentru dobândirea competențelor potrivite care îl vor ajuta să exploreze lumea din jur. Chiar și jucăriile aparent simple pot aduce o mulțime de bucurie și stimulează simțurile, astfel, și curiozitatea celor mai tineri.

Un set de 5 cești de joc nu numai că vă va oferi multă bucurie, ci va încuraja concentrarea și căutarea soluțiilor potrivite. Fiecare dintre cani are o culoare diferită, iar după plierea corectă, ele formează o figură în formă de hamburger. Formele au o finisare ușoară, astfel încât să nu reprezinte o amenințare pentru copii, chiar și în timpul distracției intense. Pe părțile laterale sunt pictate chipuri fericite care pot fi folosite pentru a juca scene cu personaje.

Jucăriile sunt de asemenea potrivite pentru a fi utilizate în nisip sau pe plajă. Ele pot fi tratate ca forme sau sită pentru nisip, deoarece au găuri mici în partea de jos. Setul este perfect pentru scăldat. Modelele de pe partea de jos pot fi de asemenea utilizate pentru a le imprima în nisipul umed, dar vor funcționa și ca o atracție suplimentară atunci când copilul se joacă cu mase plastice. Cupele sunt ușor de curățat. Ele pot fi spălate cu apă.

Producator:PalmonixCod:MXY22-5822

Poti comanda online produsul Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5822 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5822 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set cani imprimate multifunctionale ideale pentru joaca in nisip, zapada sau apa, 5 bucati

Comanda cu incredere