Brand: Palmonix
MXY-6522

Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii

51.00 lei

Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii
Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii

SPECIFICAȚII:
-culoare: multicolor.
-material: lemn.
-vârstă: + 3 ani.
-certificat: CE, EN71.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 19/16 / 25,5 cm.
-greutate set: 850g.
-greutate cu ambalaj: 1 kg.

Setul include:
-cafenea / casa pliabilă.
-masa.
-2 papusi.
-2 scaune.
-2 căni.
-ceainic.

Modelul este pentru copii cu varsta incepand de la 3 ani și are o înălțime de 97 cm.

Kit - ul include o cafenea extensibilă cu un acoperiș înclinat și elemente suplimentare sub formă de figurine, masa, scaune, pahare și ceainic. Setul permite utilizarea creativă și distracția interesantă. Dupa desfasurarea casei, avem la dispozitie partea stanga si dreapta cu imprimeuri care imita decorul unei cafenele reale.

Producator:PalmonixCod:MXY22-6522

Poti comanda online produsul Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii la pretul de 51lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 51.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 51.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 51.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6522 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6522 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set cafenea pliabila portabila + papusi si accesorii pentru copii

Comanda cu incredere