Brand: APT
APT-ZS35

Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w

33.00 lei

+
Set Boxe Stereo pentru PC sau Laptop, Conectare prin USB, Putere 2x3W
Set Boxe Stereo pentru PC sau Laptop, Conectare prin USB, Putere 2x3W

Set de boxe stereo cu conectare cablu USB putere 2x3W pentru computere, tablete și altele.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Difuzoarele se pot conecta la un computer sau laptop utilizând un conector minijack de 3,5 mm și alimentate cu ajutorul unui port USB, astfel încât nu necesită baterii suplimentare.
Acestea pot fi de asemenea utilizate cu dispozitive mobile, cum ar fi telefoane, tablete sau MP3.
Boxele oferă o putere mare, menținând în același timp dimensiuni compacte.
Sunt perfecte pentru orice computer, tabletă, mp3 player sau smartphone.
Carcasă frumoasa și modernă rezistentă la zgarieturi.

Specificații:

Puterea difuzoarelor: 2x3W
4ohm impedanță
Răspunsul de frecvență: 30Hz - 20KHz
Port USB portabil
S / N> 80dB
Buton de volum in spatele difuzorului
Culoare: alb-negru
Dimensiuni 1 difuzor: 75 x 60 x 55 mm
Greutate: 180g

Include: 2 Difuzoare

Producator:APTCod:APT6-ZS35

Poti comanda online produsul Set Boxe Stereo pentru PC sau Laptop, Conectare prin USB, Putere 2x3W la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZS35 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZS35 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set boxe stereo pentru pc sau laptop, conectare prin usb, putere 2x3w

Comanda cu incredere