Brand:
APT-AG624

Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor

28.00 lei

+
Set baloane pentru bataie cu apa Water Balloons multicolor

Set baloane pentru bataie cu apa Water Balloons multicolor

Set de 111 elemente, baloane pentru apă în diferite culori. Perfect pentru bataie cu apa, petreceri de aniversare și alte evenimente speciale - nu numai pentru copii!Caracteristici produs:

-Produsul este nou, de înaltă calitate.

-Baloane din latex rezistent, care oferă siguranța participanților la joc.

-Baloanele au deja atașate tuburi care permit umplerea rapidă și simultană a baloanelor cu apă.

-Culori pastelate.Specificații:

-Material: latex

-Pachet: 111 articole

-Tuburi pentru umplerea baloanelor.

-Dimensiuni ambalaj: 51 cm x 41 cm x 83 cm.

-Culoare: amestec de culori.

Setul contine:

-Set de 111 articole multicolore.Poti comanda online produsul Set baloane pentru bataie cu apa Water Balloons multicolor la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG624 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG624 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set baloane pentru bataie cu apa water balloons multicolor

Comanda cu incredere