Brand: IsoTrade
MXY-5747

Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi

247.00 lei

+
Set Baby Video Monitor Wireless, Monitorizare cu Infrarosu Video si Audio pentru Bebelusi
Set Baby Video Monitor Wireless, Monitorizare cu Infrarosu Video si Audio pentru Bebelusi

Caracteristici:
NIGHT MODE - infraroșu - imagine completă a locului în care se află copilul, fără a fi necesară o iluminare intensă.
COMUNICAREA BILATERALĂ - dispozitivul transmite sunete în ambele direcții, ceea ce oferă posibilitatea unei reacții rapide înainte de a ajunge in camera copilului.
SPECIFICAȚII - greutate 290g; stație setată cu o cameră video, un receptor cu ecran, 2 surse de alimentare; Frecvența de 2,4 GHz; ecran LCD 2".
MONITORIZAREA TEMPERATURII - dispozitivul are un senzor de temperatură ambiantă în locul amplasat.
AMPLITUDINE - permite recepția semnalului stabil în alte încăperi (până la ~ 50m) sau în exterior (până la 260m), și fiind confirmat de LED în interior.

SPECIFICAȚII:
-alimentare: 5V / 1000mA.
-frecvență: 2.4GHz.
-domeniu de functionare: până la 260m într-o zonă deschisă, aproximativ 50m în camere.
-diagonală a ecranului LCD: 2 "(176x220).
-domeniu functionare infraroșu: până la 5m.
-unghiul de vizualizare al camerei: 31 de grade.
-senzor de imagine: CMOS 0.3Mega.
-lungimea firului surselor de alimentare: 250 cm.
-greutatea setului: 290g.
-greutate cu ambalaj: 417g.

DIMENSIUNI:
-unitate cu monitor: 5 / 12,5 / 2,5cm.
-unitate cu cameră: 6 / 10,5 / 5,9x5,9 cm

Setul include:
-unitate cu o cameră video.
-unitate cu monitor (control).
-sursa de alimentare - 2 buc.

Îngrijirea unui copil mic necesită o prezență aproape constantă în vecinătatea sa. Cu toate acestea, dezvoltarea celor mai noi tehnologii permite monitorizarea constantă a situației în locul în care se află copilul, fără a fi nevoie de prezența fizică. Baby Monitor este un dispozitiv care transmite atât imaginea din camera copilului, cât și sunetele.

Setul este alcătuit dintr-o unitate de control cu a€‹a€‹afișaj LCD și o unitate de înregistrare cu cameră video. Dispozitivul transmite semnale în banda de 2.4GHz. În spațiul liber ajunge la 260m , iar în camere depinde de numărul de obstacole prin care semnalul trebuie transmis (aproximativ 50m). Cu toate acestea, unitatea de control are un indicator LED care determină în mod unic dacă sunt sunete in unitățile de înregistrare. Acesta vă permite să verificați exact locul in care folosi dispozitivul în apartament sau în casă cu convingerea că situația din apropierea copilului este complet controlată.

CONSTRUCȚIA APARATULUI
UNITATEA DE CONTROL

1. Ecran LCD.
2. LED-uri de semnalizare
3. butonul de confirmare / meniu / cântec de leagăn (menținerea mai lungă a butonului).
4. volum - / jos (din meniu).
5. activarea conversației.
6. butonul de revenire / comutatorul +.
7. volum + / sus (în meniu).
8. microfon.
9. difuzor.
10. intrare mini USB.

UNITATE CU CAMERA
11. senzor de temperatură.
12. senzor de lumină.
13. leduri infraroșii.
14. camera.
15. LED-ul.
16. microfon.
17. cap rotativ la 360 de grade.
18. difuzor.
19. butonul de asociere.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5747

Poti comanda online produsul Set Baby Video Monitor Wireless, Monitorizare cu Infrarosu Video si Audio pentru Bebelusi la pretul de 247lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 247.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 247.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 247.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5747 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5747 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set baby video monitor wireless, monitorizare cu infrarosu video si audio pentru bebelusi

Comanda cu incredere