Brand: GTL
GTL-K51F

Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon

43.00 lei

+
Set Auto GSM cu Suport si Incarcator USB pentru Telefon
Set Auto GSM cu Suport si Incarcator USB pentru Telefon

Set universal GSM de înaltă calitate - suport pentru telefon auto + încărcător cu microUSB cablu 2x usb 2A. Versatilitatea setului este garantată, se potrivește majorității modelelor de telefonie (4 "-5,7") disponibile pe piață.

Caracteristicile produsului:
- suport special conceput pentru telefoane inteligente 4 "-5,7"
- ajustare mâner 360o
- material: plastic durabil de înaltă calitate
- tensiune de intrare: 12V
- tensiune de ieșire: 5V
- curent de ieșire:
- lungimea cablului microUSB: aproximativ 100 cm

Producator:GTLCod:GTL6-K51F

Poti comanda online produsul Set Auto GSM cu Suport si Incarcator USB pentru Telefon la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K51F nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K51F atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set auto gsm cu suport si incarcator usb pentru telefon

Comanda cu incredere