Brand: Palmonix
MXY-3123

Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare

27.00 lei

Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare
Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare

SPECIFICAȚII:
-dimensiunile cutiei (lungime / lățime / înălțime): 14,5 / 8 / 11,5 cm.
-greutate set: 115g.
-greutate cu ambalaj: 120g.

Setul include:
-10 papiote ata in culori diferite.
-10 ace.
-10 ace de siguranță.
-8 nasturi negrii.
-centimetru pentru măsurare (cm / inch).
-degetar.
-foarfeca.
-dispozitiv pentru filetat.
-cutie cu închidere.

Dacă doriți să remediați daunele minore ale hainelor dvs. rapid, aveți nevoie de un set extins. O mică cutie de cusut la îndemână trebuie sa aparțina fiecărei gospodării, dar și în timpul călătoriei aceasta poate fi foarte utilă. Cutia noastră de plastic este închisă și are un sertar, toate materialele pentru a repara daunele minore sunt incluse.

Producator:PalmonixCod:MXY23-3123

Poti comanda online produsul Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3123 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3123 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set accesorii pentru cusut cu ace, ata, nasturi, centimetru, degetar, foarfeca si cutie depozitare

Comanda cu incredere