Brand: Palmonix
MXY-2335

Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge

18.00 lei

+
Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj Make-Up Sponge
Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj Make-Up Sponge

SPECIFICAȚII:
-culoare: mix.
-număr bureți: 8 bucati.
-dimensiune 1 bucată: 3x4x2cm.
-material: burete latex.
-greutate set: ~ 10g.

Bureți de machiaj, perfecți pentru aplicarea și înlăturarea machiajului, distribuirea perfectă a fondului de ten, pudra și alte produse cosmetice. Sunt fabricate din latex moale, absorbant, facandu-le rezistente, moi si flexibile. Bureții sunt reutilizabili și ușor de păstrat.

Structura latexului este elastică și, în același timp, catifelată, delicată. Bureții din latex sunt ideali pentru aplicarea precisă a fondului de ten sau bazei lichide și uscate pentru a obține efectul unui ten natural și uniform.

Utilizare:

UMED
-înmuiați buretele în apă (se recomandă utilizarea apei răcoritoare, care, în plus, reface fața și micșorează porii mărit).
-stoarceti excesul de apă.
-aplicați baza, fond de ten, corector, creme sau alte produse cosmetice cremoase.
-aplicați pe suprafața feței, în timp ce tepetați produsul în piele - apa din burete va da un efect transparent atunci când se aplică baza, spălați buretele cu săpun sau gel de duș și lăsați-l să se usuce.

USCAT
-se pot realiza - umbre, pudră, etc. aplicați-o ușor pe suprafața feței sau prin glisarea cu un burete.
-după utilizare, spălați buretele cu săpun sau gel de duș și lăsați-l să se usuce.

Producator:PalmonixCod:MXY22-2335

Poti comanda online produsul Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj Make-Up Sponge la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2335 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2335 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 8 bureti multicolori pentru aplicare machiaj make-up sponge

Comanda cu incredere