Brand: IsoTrade
MXY-725

Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm

87.00 lei

Set 8 Bile Cromate pentru Joc Petanque si Geanta Depozitare, Diametru Bile 7,3cm
Set 8 Bile Cromate pentru Joc Petanque si Geanta Depozitare, Diametru Bile 7,3cm

Specificații:

Dimensiunea mingii: 7,3 cm;
Greutate setată: 6 kg.
Include: 8 bile cromate cântărind 710 de grame fiecare, o minge din lemn cu șir pentru măsurarea distanței, carcasă din nailon.

Petanque este un joc cu bile al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată, numită și "cochonnet" (în românește "purcica"). Jocul se desfășoară în mod normal pe o suprafață plană de țărână, pământ uscat acoperit cu praf, dar poate fi jucat și pe alte suprafețe cum ar fi iarbă sau pietriș. Plajele cu nisip nu sunt recomandate pentru acest joc.

Sportul este jucat, în forma sa cea mai obișnuită de aproximativ 17 milioane de oameni. Sunt peste 480.000 de jucători afiliați la Federația Franceză de Pétanque (Fédération Française de Pétanque et Jeu Provençal - FFPJP). FFPJP este a 4-a federație sportivă ca mărime din Franța.

Începând din septembrie 2006 a luat ființă și Asociația Petanque România, creată cu scopul de a promova acest joc în România.

Producator:IsoTradeCod:MXY9-725

Poti comanda online produsul Set 8 Bile Cromate pentru Joc Petanque si Geanta Depozitare, Diametru Bile 7,3cm la pretul de 87lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 87.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 87.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 87.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-725 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-725 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 8 bile cromate pentru joc petanque si geanta depozitare, diametru bile 7,3cm

Comanda cu incredere