Brand: EcoToys
MSTR-2001

Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore

72.00 lei

Set 50 Jucarii Forme din Lemn EcoToys, Diverse Forme Geometrice Multicolore
Set 50 Jucarii Forme din Lemn EcoToys, Diverse Forme Geometrice Multicolore

Jucăria a fost construită astfel încât să nu conțină margini ascuțite sau elemente periculoase , fapt confirmat de certificarea produsului. Blocurile din lemn sunt perfecte chiar și pentru copii foarte mici. Datorită formei și mărimii lor, ele nu amenință sănătatea celor mici si în același timp, permit dezvoltarea abilităților manuale, imaginația și capacitatea de a crea primele construcții. Toate elementele au fost vopsite cu vopsele ecologice, sigure pentru copii .
Fără îndoială, distracția este variată prin potrivirea blocurilor cu formele corespunzătoare într-un capac de plastic montat pe cutia in care sunt stocate.

Caracteristici:

- set 50 blocuri de lemn, diverse forme si culori
- de la 18 luni
- Certificate: CE, EN71, SGS
- Dimensiunile ambalajului: 16 x 16 x 19 cm
- Greutate: 3 kg

Producator:EcoToysCod:MSTR6-2001

Poti comanda online produsul Set 50 Jucarii Forme din Lemn EcoToys, Diverse Forme Geometrice Multicolore la pretul de 72lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 72.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 72.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 72.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-2001 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-2001 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 50 jucarii forme din lemn ecotoys, diverse forme geometrice multicolore

Comanda cu incredere