Brand: Palmonix
APT-AG637

Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem

96.00 lei

+
Set 5 Genti pentru Mamici cu Bebelusi, Culoare Crem
Set 5 Genti pentru Mamici cu Bebelusi, Culoare Crem

Un set practic si functional pentru orice mamica. Setul include doua genti tip sacosa, o geanta pentru mancare, un capac pentru o sticla de lapte si un covoras pentru schimbarea bebelusului. Gentile sunt prevazute cu manere reglabile care maresc confortul de utilizare. Materialul din care sunt confectionate gentile este impermeabil.
Un set versatil util in orice situatie, fie ca va bucurati de o plimbare scurta prin oras sau sunteti in concediu cu bebelasul dumneavostra. Acum puteti avea la indeman toate accesoriile necesare cum ar fi scutecele, mancarea, bauturile fara a avea multe pungi.

Caracteristicile produsului:
- set 5 genti pentru mamici;
- doua genti echipate cu trei buzunare exterioare, unul dintre ele fiind inchis si un buzunar suplimentar inchis in interior;
- prevazute cu maner reglabil, ceea ce sporeste semnificativ confotul de utilizare;
- husele suplimentare va sunt de ajutor la o plimbare mai lunga, va vor permite sa luati alimentele necesare pentru bebe
- un covoras care va ajuta la schimbarea celui mic, oriunde va aflati;
- materilul este rezistent, solid si rezistent la apa- trilen;

Specificații și dimensiuni:
Dimensiune geanta mare: 41 cm x 16 cm x 30 cm;
Dimensiune geanta mica: 30 cm x 10 cm x 26 cm;
Dimensiune geanta pentru alimentare: 12 cm x 12 cm x 7 cm;
Dimensiunile recipientului pentru apa/suc/lapte: 20 cm x 8 cm x 8 cm;
Dimensiune covoras pentru schimbare bebe : 31 cm x 54 cm;
Material: impermeabil;
Culoare: crem.
Setul contine:
gentuta de umar prevazuta cu maner reglabil;
geanta pentru scutece;
geanta termoizolanta pentru alimente;
husa pentru sticla celui mic;
salteluta pentru schimbarea celui mic.

Producator:PalmonixCod:APT14-AG637

Poti comanda online produsul Set 5 Genti pentru Mamici cu Bebelusi, Culoare Crem la pretul de 96lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 96.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 96.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 96.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG637 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG637 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 5 genti pentru mamici cu bebelusi, culoare crem

Comanda cu incredere