Brand: Palmonix
APT-AG599A

Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta

20.00 lei

+
Set 5 Clipsuri Unghii din Silicon pentru Indepartat Oja Semipermanenta

Set 5 Clipsuri Silicon pentru Indepartat Oja Unghii SemipermanentaClipsurile sunt confectionate din silicon si se pot folosi atat pentru indepartarea ojelor semipermanente cat si pentru aplicarea tratamentelor de unghii sau tratamentelor cu ulei de cuticule. Confortabile si practice.
Proiectate pentru uz profesional insa se pot folosi si acasa pentru indepartarea lacului semipermanent.
Clipsurile sunt rezistente, nu se rup.Mod de utilizare:1. Se pune solutie pentru indepartarea lacului pe o discheta;

2. Se pune discheta in jurul unghiei.

3. Se pune clipsul peste discheta.

4. Clipsurile se lasa pe unghii in functie de acetona pe care o folositi.Caracteristicile produsului:
recomandate pentru uz profsional cat si pentru acasa;
5 clipsuri din silicon;
indeparteaza rapid lacul semipermanent de pe unghii;
rezistente la acetona datorita materialului din cae sunt confectionate;
ajuta la tratamentul unghiilor si a cuticulelor;Specificații:
Material: silicon
Lungimea totală a clipsului: 50 mm
Lățimea clipsului: 20 mm
Culoare: roz
În set:
5 clipsuri din silicon.Producator:PalmonixCod:APT14-AG599A

Poti comanda online produsul Set 5 Clipsuri Unghii din Silicon pentru Indepartat Oja Semipermanenta la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG599A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG599A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 5 clipsuri unghii din silicon pentru indepartat oja semipermanenta

Comanda cu incredere