Brand:
MSTR-DC-004-NEGRU-4BUC

Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru

535.00 lei

Set 4 x scaun Tapitat NEW YORK cu Piele Ecologica in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Negru

Scaunele moderne New York sunt o piesă ideală de mobilier pentru camera de zi, sufragerie sau bucatarie. Designul simplu, într-un stil modern, face scaunul să arate minunat atât în interiorul modernist, cât și în interiorul clasic.Cu o formă interesantă, scaunul din New York se combina perfect cu aspectul oricărei camere, se potrivește biroului, restaurantului, bucătăriei, dar și camerei de zi sau salilor de mese. Finisarea atentă a mobilierului mărește atractivitatea și designul modern, precum și forma interesantă, creând combinația perfectă pentru cei mai exigenți utilizatori.

CARACTERISTICI:

-set 4 scaune New York.

-scaun confortabil.

-design modern.

-preț foarte accesibil.

-aspect original.

-asamblare: ~10 min.MATERIAL DE EXECUȚIE:

-Picioare din lemn de fag (cadru) + accesoriu metalic.

-Piele ecologică (spătar + sezut).

-Greutate scaun: 5 kg.

-Încărcare maximă: 120 kg.DIMENSIUNI:

-Înălțime totală: 83 cm.

-Înălțime pana la sezut: 43 cm.

-Lățime: 46,5 cm.

-Adâncime: 38,5 cm.Poti comanda online produsul Set 4 x scaun Tapitat NEW YORK cu Piele Ecologica in Stil Scandinav pentru Salon, Bucatarie, Sufragerie sau Terasa, Culoare Negru la pretul de 535lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 535.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 535.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 535.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-DC-004-NEGRU-4BUC nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-DC-004-NEGRU-4BUC atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 4 x scaun tapitat new york cu piele ecologica in stil scandinav pentru salon, bucatarie, sufragerie sau terasa, culoare negru

Comanda cu incredere