Brand: Blow
BLW-3668

Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj

73.00 lei

+
Set 4 Senzori de Parcare Auto Blow cu Display LCD si Avertizare Acustica + Cabluri si Accesorii Montaj

Set 4 Senzori de Parcare Auto Blow cu Display LCD si Avertizare Acustica + Cabluri si Accesorii MontajSenzorul de parcare este un sistem ultrasonic modern pentru autovehicule. Verifică spațiul din spatele vehiculului în timpul procedurii de mers și avertizează acustic asupra obstacolelor detectate de acest dispozitiv.Setul este compus din:
- patru senzori ultrasonici;
- o unitate centrală de control;
- un afișaj cu alarma acustica încorporata;
- cabluri și accesorii de montaj (burghiu)Afișajul determină poziția exactă a obstacolului (distanța, poziția). Informațiile privind distanța de la obstacol sunt afișate pe afișajul LED, unde câmpul de măsurare este de la 0.0m la 2.5m. Soferul este informat despre poziția obstacolului din partea dreaptă sau din stânga a vehiculului prin intermediul luminilor colorate de pe afișaj. În plus, șoferul este informat despre distanța dintre obstacol și masina. Semnalul sonor este emis de un traductor piezoelectric cu patru frecvențe, în funcție de distanță. Sistemul se activează automat când cuplați treapta de mers înapoi.DATE TEHNICE:- Alimentare: DC 12 V
- Tensiune de lucru: DC 9 - 16 V
- Consum de curent: 20 - 200 mA
- Distanță de detectare a obstacolelor: 0,3 - 2,5 m
- Temp. de operare: -30 A° C ~ + 70 A° C
- Frecventa de operare: 40 Khz
- Numar de senzori: 4 bucati

- Zone de masurare:

1 zona:> 2.5m 2 zona: 2.5-1.6 m 3 zona: 5-1 m 4 zonă: 0,9-0,7 m 5 zonă: 0,6-0,4 m 6 zonă: 0,3-0,0 m - Diametrul deschiderii senzorului: 22mm

Producator:BlowCod:BLW7-3668

Poti comanda online produsul Set 4 Senzori de Parcare Auto Blow cu Display LCD si Avertizare Acustica + Cabluri si Accesorii Montaj la pretul de 73lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 73.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 73.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 73.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-3668 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-3668 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 4 senzori de parcare auto blow cu display lcd si avertizare acustica + cabluri si accesorii montaj

Comanda cu incredere