Brand: Kaminer
MXY-811

Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare

200.00 lei

+
Set 4-in-1 Suport Mobil Metalic pentru Lemne si Accesorii Unelte pentru Seminee, Sobe, Cuptoare, Gratare

Set 4-in-1 Suport Mobil Metalic pentru Lemne si Accesorii Unelte pentru Seminee, Sobe, Cuptoare, GratareSPECIFICAȚII:
-material: metal.
-dimensiuni(lungime/lățime/înălțime): 35/32/80cm.
-greutate: 7,95 kg.Setul include:
-suport - cos de lemne.
-carlig.
-lopata.
-mătură.Servirea rapidă și eficientă al lemnului de foc are un impact asupra confortului general al utilizării semineelor sau a sobelor. Cosul de lemne este un dispozitiv care nu numai că va îmbunătăți transportul lemnului, ci va permite stocarea acestuia în apropierea locului în care este folosit. Construcția metalică ofera căruciorulio stabilitate și durabilitate. Partea inferioara este compusa dintr-o bucată de metal fara orificii. Acest lucru vă permite să păstrați curatenia, deoarece opreste caderea așchiilor, bucăților de scoartă sau alte elemente care pot fii pe lemn. Cele două roți mari + două picioare fixe cu protectie țin coșul în poziția corectă chiar și atunci când nu este încărcat uniform. Suportul se poate ghida cu ușurință și în siguranță, grație dispozitivelor de prindere care permit o funcționare confortabilă, chiar și cu sarcini mai mari.Suprafața coșului a fost vopsita. Ca rezultat, nu este doar atractiv și neted. Vopseaua aplicată cu tehnologia pulberii ofera coșului pentru lemn să rezistenta la coroziune, chimicale, temperaturi ridicate și deteriorări mecanice. De asemenea, recipientul pentru lemn nu va fi deteriorat dacă va fi destul de aproape de sursa de foc.Setul include un set de 3 instrumente practice cu pentru curatarea semineului, a sobei, a cuptorului sau a vatrei. Carligul, peria și lopata au mânere din oțel. Acest lucru garantează stabilitate în mână și permite o curățare eficientă a locului în care este așezat lemnul. Datorită acestui fapt, aveti posibilitatea de a curata si pregăti un semineu într-un mod simplu, rapid și apoi să aprindeți cu succes focul. Instrumentele se pot agata pe un mânerul special adaptat.Suportul se asambleaza într-un mod simplu.Producator:KaminerCod:MXY14-811

Poti comanda online produsul Set 4-in-1 Suport Mobil Metalic pentru Lemne si Accesorii Unelte pentru Seminee, Sobe, Cuptoare, Gratare la pretul de 200lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 200.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 200.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 200.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-811 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-811 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 4-in-1 suport mobil metalic pentru lemne si accesorii unelte pentru seminee, sobe, cuptoare, gratare

Comanda cu incredere