Brand: Malatec
MXY-6438

Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432

149.00 lei

Set 4 Filtre Rezerva pentru Purificator de Aer Malatec 6432
Set 4 Filtre Rezerva pentru Purificator de Aer Malatec 6432

SPECIFICAȚII :
-dimensiuni (lățime / înălțime): 45.5 / 30.3 cm.
-greutate: 1.45g.
-greutate cu ambalaj: 1.6 kg.

Setul include:
-filtru dublu: catalitic + pentru îndepărtarea formaldehidei.
-filtru dublu: antimicrobian + HEPA.

Calitatea aerului pe care îl respirăm este extrem de importantă. Purificarea aerului asigură nu numai aer proaspăt, ci și o serie de beneficii pentru sănătate.

Setul conține 4 filtre de înaltă calitate pentru purificator: carbon , HEPA, îndepărtare formaldehidă și antibacterian. Filtrele dezinfectează eficient aerul și îmbunătățesc calitatea acestuia, având astfel un impact pozitiv asupra organismului uman. Combinația mai multor tipuri de filtre îmbunătățește, fără îndoială, procesul de sterilizare și crește eficiența dispozitivului.

Filtrul catalitic rece, necorosiv, acționează ca un catalizator și este utilizat pentru a elimina formaldehidă, amoniac, benzen, acid sulfhidric și alte gaze nocive eliberate din placaj, mobilier, tapet, covoare, perdele și cuverturi de pat. Filtrul de formaldehidă absoarbe și descompune. Are o structură de tip fagure. Filtru antibacterian permite distrugerea eficientă a bacteriilor. Filtrul HEPA este capabil să elimine praful, bacteriile, ciupercile, virușii și diversi alergeni. Precizia filtrului este foarte mare și atinge 0,01 microni.

Setul este caracterizat printr-un ansamblu ușor și convenabil. Schimbul acestora se realizeaza rapid, simplu și sigur, astfel încât poate fi făcut de aproape oricine.

Filtrele se caracterizează printr-o eficiență ridicată și o durată lungă de viață, care variază, în funcție de tipul de filtru, de la câteva luni până la câțiva ani. Filtrul HEPA poate fi spălat sub apă.

Pentru a prelungi durata de viață a filtrelor, expuneți-le periodic la lumina soarelui pentru a elibera gaze nocive, mirosuri și a ucide bacteriile. Cu toate acestea, nu le așezați în apropierea surselor de temperatură ridicată, deoarece acestea se pot deforma sau se pot aprinde. Filtrul HEPA poate fi spălat cu apă.

Filtrarea aerului este recomandata, mai ales pentru persoanele care suferă de alergii. Este, de asemenea, recomandat copiilor de vârstă mică, vârstnicilor, femeilor însărcinate și persoanelor cu imunitate redusă.

Setul de filtre se încadrează în purificatorul de aer 6432 din oferta noastră.

Producator:MalatecCod:MXY15-6438

Poti comanda online produsul Set 4 Filtre Rezerva pentru Purificator de Aer Malatec 6432 la pretul de 149lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 149.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 149.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 149.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6438 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6438 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 4 filtre rezerva pentru purificator de aer malatec 6432

Comanda cu incredere