Brand: IsoTrade
MXY-6809

Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m

66.00 lei

+
Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3D, lungime 5m
Rezerva filament multicolor pentru creioane 3D, lungime 5m

SPECIFICAȚII:
-numărul de culori: 30.
-numărul de piese din set: 30.
-tipul rezervei: PLA.
-dimensiune 1 buc (lungime / diametru): 5m / 1,75mm.
-greutate de 1 bucată: ~ 14.5g.
-greutatea setului: 435g.

Desenul 3D este acum nu numai o oportunitate de a crea modele profesionale, ci și o modalitate de a pregăti proiecte artistice 3D. Un set complet de rezerve în 30 de culori diferite va crea compoziții interesante. Acesta va fi o soluție potrivită pentru cei care își încep experiența cu creioanele 3D.

Un număr mare de culori, proprietăți fosforescente și fluorescente ale anumitor culori oferă cu siguranță oportunitățile de dezvoltare ale oamenilor fascinați de desenul 3D. Datorită setului, puteți crea modele interesante, atrăgătoare.

Rezervele sunt fabricate din PLA (polilactidă), care se caracterizează prin durabilitate ridicată, garantează rezistenta proiectelor realizate. Setul include 30 de culori, astfel încât puteți crea opere de artă reale folosind echipamentul potrivit și imaginația proprie.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6809

Poti comanda online produsul Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3D, lungime 5m la pretul de 66lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 66.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 66.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 66.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6809 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6809 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 30 rezerve filament multicolor pentru creioane 3d, lungime 5m

Comanda cu incredere