Brand: Palmonix
MXY-501

Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb

23.00 lei

+
Set 3 x extensii pentru sutien, culori Negru, Nude si Alb
Set 3 x extensii pentru sutien, culori Negru, Nude si Alb

Suport extensie de fixare pentru sutien - 3 buc.

Culorile incluse:
-negru
-alb
-nude.

Extensie de prindere, până la 2 rânduri.

SPECIFICAȚII:
-lățimea de fixare: 37-38mm.
-lungime extensie: 8cm.
-greutatea setului: 22g.

Producator:PalmonixCod:MXY22-501

Poti comanda online produsul Set 3 x extensii pentru sutien, culori Negru, Nude si Alb la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-501 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-501 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 3 x extensii pentru sutien, culori negru, nude si alb

Comanda cu incredere