Brand: Palmonix
APT-AG618

Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto

23.00 lei

+
Set 2x Protectie Ploaie si Umiditate pentru Oglinzile Retrovizoare Laterale Auto
Set 2x Protectie Ploaie si Umiditate pentru Oglinzile Retrovizoare Laterale Auto

Protectie ploaie din plastic pentru oglinzi laterale! Protejați-vă eficient oglinzile laterale împotriva ploii și a umidității! Asamblare extrem de simplă și durabilitate considerabilă!

Caracteristici:
-Protectie oglinda din plastic cu o bandă dublu-adezivă.
-Protejează eficient împotriva ploii și colectării apei pe oglinzile laterale.
-O modalitate simplă de a spori siguranța pe timp de iarnă și toamnă.
-Îmbunătățește vizibilitatea în timpul ploii și zăpezii.
-Fabricat din material flexibil care permite ajustarea diferitelor tipuri de oglinzi laterale.

Specificații:
-Material: plastic.
-Ambalaj: blister.
-Dimensiuni: universal.
-Culoare: negru.

Producator:PalmonixCod:APT16-AG618

Poti comanda online produsul Set 2x Protectie Ploaie si Umiditate pentru Oglinzile Retrovizoare Laterale Auto la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG618 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG618 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2x protectie ploaie si umiditate pentru oglinzile retrovizoare laterale auto

Comanda cu incredere