Brand: Palmonix
APT-AG92G

Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru

60.00 lei

+
Set 24 Pensule pentru Machiaj si Husa Eleganta, Culoare Negru
Set 24 Pensule pentru Machiaj si Husa Eleganta, Culoare Negru

Caracteristici:
SET MULTIFUNCTIONAL - datorita diferitelor tipuri de pensule (24 buc/ set) puteti face machia întreaga fata, inclusiv ochii si buzele; fiecare pensula poate îndeplini o alta functie.
PRACTICE - datorita pensulelor puteti creea un machiaj de zi durabil, perfect si frumos, de asemenea unul de seara sau machiaj ocazional.
PAR ANTI-ALERGIC - parul sintetic, usor si moale a fost utilizat pentru producerea de pensule, care nu cauzeaza alergii în comparatie cu firele naturale; firele artificiale sunt o solutie mai buna si mai ecologica.
HUSA - frumoasa, luminoasa si moale, inchidere cu capsa, va permite sa pastrati toate pensulele într-un singur loc facandu-le usor de depozitat si transportat.

Specificatii:

Tip de fir: sintetic;
Dimensiunile husei după desfășurare: 55 cm până la 29 cm;
Dimensiuni pliata: 23 cm până la 13,5 cm;
Culoare husa negru;
Greutate: aproximativ 400 g.

Producator:PalmonixCod:APT17-AG92G

Poti comanda online produsul Set 24 Pensule pentru Machiaj si Husa Eleganta, Culoare Negru la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG92G nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG92G atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 24 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare negru

Comanda cu incredere