Brand: Palmonix
APT-AG656A

Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru

42.00 lei

+
Set 20 Capace Ornament pentru Prezoane Roata, Culoare Negru
Set 20 Capace Ornament pentru Prezoane Roata, Culoare Negru

Caracteristicile produsului:
- Conceput pentru mascarea șuruburilor cu diametrul de 17 mm!
- Ascunde perfect imperfecțiunile șuruburilor și a piulițelor în jantă!
- Potrivit pentru jante din aluminiu și clasice.

Specificații:
- Material: plastic (ABS)
- Număr de buc: 20 buc
- Diametrul interior: 17 mm
- Diametrul exterior: 21 mm
- Înălțime: 16 mm
- Culoare: negru

În set:
-20x ornament prezon;
- 1xCheie.

Producator:PalmonixCod:APT17-AG656A

Poti comanda online produsul Set 20 Capace Ornament pentru Prezoane Roata, Culoare Negru la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG656A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG656A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 20 capace ornament pentru prezoane roata, culoare negru

Comanda cu incredere