Brand: Malatec
MXY-219

Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp

71.00 lei

+
Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp
Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp

SPECIFICAȚII:
-frecvență: 400 - 1000 Hz.
-încărcare: solara, bazata pe radiații UV.
-suprafata de funcționare: 500m2.
-dimensiuni (înălțime / lățime): 46x15cm.
-greutate: 500g.

Setul include:
-Lampa Solara x 2 bucati.

Lampa solara anti-daunatori, cartite si rozătoare este soluția perfectă pentru grădina dvs.! Este un dispozitiv fără întreținere și fără fir. Are o baterie solara încorporată, deci funcționează fără a fi necesară înlocuirea bateriei. Pur si simplu introduceți lampa în pământ și ... bucurați-vă de grădină fără "oaspeții neinvitați".

Sunetul emis de lampa solara are o frecvență variabilă în intervalul 400 - 1000 Hz.
Dispozitivul de protecție împotriva rozătoarelor lucrează 24 de ore pe zi. La fiecare 30 de secunde emite un sunet, care este deosebit de greu de suportat pentru animale, cum ar fi cartițe, șoareci, popîndăi și veverițe. Acest sunet nu este periculos sau supărător pentru oameni și animale de companie.

Un dispozitiv funcționează pe o suprafata de 500 m2, iar primele efecte sunt vizibile după doar 5 zile!

Producator:MalatecCod:MXY22-219

Poti comanda online produsul Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp la pretul de 71lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 71.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 71.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 71.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-219 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-219 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2 x lampa solara cu ultrasunete anti-daunatori, cartite si rozatoare, suprafata 500mp

Comanda cu incredere