Brand: Panasonic
OKY2-BA-24

Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars

26.00 lei

+
Set 2 x baterie 3V CR 2032 pentru telecomanda auto, Panasonic AllCars
Set 2 x baterie 3V CR 2032 pentru telecomanda auto, Panasonic AllCars

Baterie slaba? La noi gasiti solutia. Bateriile noastre fac parte din gama profesionala, care dispun de energia necesara pentru a folosi cu usurinta telecomanda auto. Avem o gama variata de baterii pentru telecomenzi auto potrivite cu modele diferite de telecomenzi auto. Diferite marimi si dimensiuni. Bateriile sunt din gama Panasonic si Varta. Sunt de cea mai inalta calitate.


Producator:PanasonicCod:OKY2-BA-24

Poti comanda online produsul Set 2 x baterie 3V CR 2032 pentru telecomanda auto, Panasonic AllCars la pretul de 26lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 26.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 26.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 26.00 lei cat costa produsul cu codul OKY2-BA-24 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul OKY2-BA-24 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2 x baterie 3v cr 2032 pentru telecomanda auto, panasonic allcars

Comanda cu incredere