Brand: Inny
TKG-981

Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea

60.00 lei

+
Set 2 Trafaleti Paint Runner cu Rezervor Incorporat 1L, Maner Ajustabil si Vas pentru Vopsea
Set 2 Trafaleti Paint Runner cu Rezervor Incorporat 1L, Maner Ajustabil si Vas pentru Vopsea

O soluție nouă, senzațională - rolă reutilizabilă din care nu se scurge vopseaua. Trafaletul are incorporat un recipient pentru vopsea, care va face vopsitul peretilor foarte ușor și rapid, atat în interior cat și în exterior.

Noua formulă și o performanță îmbunătățită prin utilizarea microfibrelor rezistente (polipropilenă - carbon).

Recipientul de vopsea este ușor de folosit, pur și simplu il umpleți cu vopsea, închideți capacul, așteptați 5-8 minute, lăsați materialul să se înmoaie în vopsea și să începeți să vopsiti.

Recipientul din role conține circa 0,7 l de vopsea, datorită cărora puteți vopsi aproximativ 22 m2.

Pentru vopsirea cu o rola fara picurare, utilizați numai vopsele acrilice sau latex, atât pentru suprafețe interioare cât și exterioare.

Lungimea rolei cu un mâner de extensie este de aproximativ 90 cm, ceea ce vă permite să pictați convenabil pereții și tavanul.

AVANTAJELE KITULUI:
-Nu va pateaza hainele în timpul vopsitului.
-Are un mâner cu lungime ajustabila.
-Lungimea rolei cu un mâner de extensie telescopică este de aproximativ 90 cm, ceea ce vă permite să vopsiti usor pereții și tavanul.
-Echipat cu un recipient încorporat pentru vopsea de 0,7 l.
-Răspândește uniform vopseaua.
-Pentru vopsirea cu trafalet, utilizați numai vopsele acrilice sau latex, atât pentru suprafețe interioare cât și exterioare.
-În timpul lucrului, vopseaua se va amesteca automat și se va intinde în mod uniform pe suprafață.

Setul conține:
-Trafaletmare, fara picurare, cu recipient de vopsea 0,7 l.
-Mâner extensibil.
-Un recipient/vas pentru vopsea.
-Întregul ambalaj într-o cutie solidă și estetică.

Producator:InnyCod:TKG6-981

Poti comanda online produsul Set 2 Trafaleti Paint Runner cu Rezervor Incorporat 1L, Maner Ajustabil si Vas pentru Vopsea la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-981 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-981 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2 trafaleti paint runner cu rezervor incorporat 1l, maner ajustabil si vas pentru vopsea

Comanda cu incredere