Brand: IsoTrade
MXY-402

Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb

14.00 lei

+
Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare Alb
Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare Alb

Pampoane majorete:
-cel mai important element din echipamentul unei majorete.
-mânerul conturat împiedică alunecarea din mână.
-poate sa fie un element de tinuta pentru orice eveniment / petrecere.

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb.
-material: polipropilenă.
-lățimea unui fir: 0,5 cm.
-lungime mâner: 8cm.
-lungime pompon: 30cm.
-greutate: 52g.

Acesta este cel mai important element dintr-un costum de majoretă. Perfect atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Ideal ca un accesoriu de moda pentru orice evenimente, meciuri, recomandat mai ales ca un obiect indispensabil pentru petreceri, carnavaluri, evenimente corporative și multe alte ocazii.

Mânerul special conturat împiedică pomponul să alunece din mână.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-402

Poti comanda online produsul Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare Alb la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-402 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-402 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2 pampoane pentru majorete cu manere anti-alunecare, culoare alb

Comanda cu incredere