Brand: ATL
APT-AG427

Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze

13.00 lei

+
Set 2 Dispozitive pentru Golire Tuburi Creme Cosmetice Tip Buze
Set 2 Dispozitive pentru Golire Tuburi Creme Cosmetice Tip Buze

Set 2 bucati storcator tuburi cosmetice tip buze

Caracteristicile produsului:

-datorită acestora, puteti stoarce conținutul tubului până la sfârșit, și astfel economisiti bani.
-Foarte usor de utilizat - trebuie doar să se aplice și sa se mutat de-a lungul tubului.
-Interesant, aspect atractiv - forma buze.
-Include 2 storcătoare în roșu și roz
-Dimensiuni: 9.3 x 4.2, 6.5 cm gaura
-Ambalaj: Blister

Producator:ATLCod:ANN3-AG427

Poti comanda online produsul Set 2 Dispozitive pentru Golire Tuburi Creme Cosmetice Tip Buze la pretul de 13lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 13.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 13.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 13.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG427 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG427 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2 dispozitive pentru golire tuburi creme cosmetice tip buze

Comanda cu incredere