Brand: Palmonix
APT-ZS32A

Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player

54.00 lei

+
Set 2 Boxe Stereo cu USB 2.0 si Jack 3.5mm, Putere 2x3W, pentru Laptop, Telefon, Tableta sau MP3 Player
Set 2 Boxe Stereo cu USB 2.0 si Jack 3.5mm, Putere 2x3W, pentru Laptop, Telefon, Tableta sau MP3 Player

Difuzoare compacte Stereo 2.0, cu o putere nominală de 6W! Datorită utilizării tehnologiei USB și alimentării cu tensiune de 5V, acestea sunt portabile și complet independente de sursele de alimentare!

Caracteristicile produsului:

- Difuzoarele sunt conectate la un computer sau la un laptop utilizând o mufă mini mini jack de 3,5 mm.
- Dispozitivul este alimentat de un port USB standard de 5V, deci nu sunt necesare baterii suplimentare!
- Acestea pot fi, de asemenea, utilizate cu dispozitive mobile, de exemplu, telefoane, tablete sau playere MP3.
- Oferă o putere mare de ieșire (6W)

Specificații:
- Material: ABS;
- Putere difuzor nominală: 2x 3W;
- Răspunsul de frecvență: 80Hz - 18Khz;
- Alimentare: port USB de 5V (cablu încorporat);
- SNR: 65dB;
- Impedanță: 4I©;
- Conexiune audio: mini jack 3,5 mm;
- Mufă suplimentară de 3,5 mm pentru căști;
- Dimensiunile difuzorului: 9,5 cm x 7,5 cm x 14,6 cm
- Culoare: maro

În set:
- Difuzoare stereo USB 2x 3W;
- Cablu USB de tip A;
- Implementat cablu de 3,5 mm mini (semnal).

Producator:PalmonixCod:APT17-ZS32A

Poti comanda online produsul Set 2 Boxe Stereo cu USB 2.0 si Jack 3.5mm, Putere 2x3W, pentru Laptop, Telefon, Tableta sau MP3 Player la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZS32A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZS32A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 2 boxe stereo cu usb 2.0 si jack 3.5mm, putere 2x3w, pentru laptop, telefon, tableta sau mp3 player

Comanda cu incredere