Brand: Palmonix
APT-AG92I

Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem

75.00 lei

+
Set 18 Pensule pentru Machiaj si Husa Eleganta, Culoare Crem
Set 18 Pensule pentru Machiaj si Husa Eleganta, Culoare Crem

Caracteristici:
SET MULTIFUNCȚIONAL - datorită diferitelor tipuri de pensule (18 bucăți set) puteți face machia întreaga față, inclusiv ochii și buzele; fiecare pensula poate îndeplini o altă funcție.
PRACTICE - datorită pensulelor puteți creea un machiaj de zi durabil, perfect și frumos, de asemenea unul de seară sau machiaj ocazional.
PĂR ANTI-ALERGIC - părul sintetic, usor și moale a fost utilizat pentru producerea de pensule, care nu cauzeaza alergii în comparație cu firele naturale; firele artificiale sunt o soluție mai bună și mai ecologică.
HUSA - frumoasa, luminoasa și moale, inchidere cu capsa, vă permite să păstrați toate pensulele într-un singur loc și facandu-le ușor de depozitat și transportat.

Specificații:

Tip de fir: sintetic
Dimensiune după desfășurare: 40 cm până la 21 cm
Dimensiune inchisa: 21 cm până la 10 cm
Culoare husa crem
Greutate: aproximativ 400 g

Producator:PalmonixCod:APT17-AG92I

Poti comanda online produsul Set 18 Pensule pentru Machiaj si Husa Eleganta, Culoare Crem la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG92I nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG92I atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 18 pensule pentru machiaj si husa eleganta, culoare crem

Comanda cu incredere