Brand: Inny
TKG-809

Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag

40.00 lei

+
Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, Magic Leverag
Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, Magic Leverag

Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, Magic Leverag

Căutați o modalitate rapidă și ușoară de a vă schimba coafura?
Nu vreti sa mai cheltuiti multi bani la coafor si sa aveti o coafura ca cel mai bun salon? Avem o soluție - bigudiurile spiralate de păr Magic Leverag - o revoluție în rândul părului atrăgător!

Bigurdiurile noastre sunt realizate din plastic care nu dăunează părului. Ele pot fi folosite pt păr scurt și lung, umed sau uscat. Bigudiurile pot rămâne pe cap pana la uscarea completa a părului. Ele pot fi, de asemenea, uscate cu un uscător.
Setul este alcătuit din 18 bigudiuri - realizate dintr-un material elastic, din cauciuc. 9 bigudiuri au o lungime de aproximativ 25 cm (după întindere), iar celelalte 9 aproximativ 16 cm (după întindere). În plus, kit-ul include un cârlig, format din două părți. Întregul set contine 20 de elemente!
Nu așteptați! Coafura perfectă în propria dvs. casă - gratuit - la îndemână! Încearcă - l! Produsul este nou, de înaltă calitate. Satisfactie garantata!

Setul contine:
-1 x set de bigudiuri
-cârlig + extensie

Producator:InnyCod:TKG2-809

Poti comanda online produsul Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, Magic Leverag la pretul de 40lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 40.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 40.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 40.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-809 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-809 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 18 bigudiuri spiralate multicolore, ideale pentru bucle, magic leverag

Comanda cu incredere