Brand: Malatec
MXY-895

Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm

221.00 lei

Set 1000 Bile Colorate pentru Joaca sau Piscine Copii, Multicolore, Diametru Bila 6cm
Set 1000 Bile Colorate pentru Joaca sau Piscine Copii, Multicolore, Diametru Bila 6cm

SPECIFICAȚII:

-Numărul de bile: 1000 buc.
-Diametrul mingii: 6 cm.
-Greutate: 3Kg
Bilele se fac prin metoda vidului, sunt sigilate ermetic. Fabricate din cele mai bune materii prime și vopsele, care nu le permite desumflarea atunci când sunt expuse la soare.
Toate bilele îndeplinesc cerințele europene (au o atestare), astfel încât să puteți fi siguri că bilele nu sunt un pericol pentru copilul dumneavoastră.

Bilele au un certificat CE și au fost testate în conformitate cu următoarele standarde:
PN-EN 71-1: 2011 Siguranța jucăriilor - partea 1: proprietăți mecanice și fizice
PN-EN 71-2 + A1: 2007 Siguranța jucăriilor - inflamabilitate
PN-EN 71-3: 1998 Siguranța jucăriilor - migrarea anumitor elemente.

Producator:MalatecCod:MXY17-895

Poti comanda online produsul Set 1000 Bile Colorate pentru Joaca sau Piscine Copii, Multicolore, Diametru Bila 6cm la pretul de 221lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 221.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 221.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 221.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-895 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-895 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 1000 bile colorate pentru joaca sau piscine copii, multicolore, diametru bila 6cm

Comanda cu incredere