Brand: Palmonix
MXY-2568

Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru

30.00 lei

+
Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare Negru
Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-numărul de piepteni: 10 buc.
-dimensiuni caseta (lățime / lungime): 43x25,5cm.
-greutate: 0,15 kg.

Un set practic de piepteni pentru coafură este util nu numai în saloane, dar și acasă, pentru a crea coafuri de lux și stiluri de zi cu zi. Peptenii profesionali de păr facilitează pieptănarea și aranjarea celor mai sofisticate coafuri.

Pieptenii pentru coafura au fost special conceputi astfel încât să nu deterioreze parul atunci când este pieptănat și coafat. Plasarea perfectă a dinților garantează că părul va fi tensionat optim în timpul aranjatului - suficient pentru a nu rupe sau despica parul. Avantajul acestor piepteni profesionali este rezistența la căldură, la uscător. Ei pot fi folositi fără griji atunci când se utilizează uscatorul, ceea ce va permite să creati aproape orice coafură. Dinții din piepteni sunt puternici și rezistenți - nu se rup și nu se deformează în timpul muncii și, de asemenea, nu electrizeaza părul.

Pieptenii de coafură profesionali au fost combinati într-un set foarte bine gândit de 10 bucăți, astfel încât într-un singur loc veți găsi toate uneltele necesare pentru munca de zi cu zi a coafurii. Aici găsim un pieptene cu mâner, cu un vârf de metal și plastic, un pieptene pentru tuns părul, pentru styling, pentru balayage, pentru tapat, pentru coafuri de lux și stil. Cu acest set puteți crea aproape orice coafură atât în a€‹a€‹salon, cât și acasă. Setul este ambalat într-o husa practica, făcând mai ușor păstrarea, depozitarea și transportul setului.





Producator:PalmonixCod:MXY22-2568

Poti comanda online produsul Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare Negru la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2568 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2568 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set 10 x piepten profesionali pentru coafura, culoare negru

Comanda cu incredere