Brand: Palmonix
GTL-L66B

Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu

144.00 lei

Scaun tip Sezlong Pliabil si Reglabil cu Tetiera pentru Gradina sau Terasa, Culoare Rosu
Scaun tip Sezlong Pliabil si Reglabil cu Tetiera pentru Gradina sau Terasa, Culoare Rosu

Scaun turistic, pliabil. Potrivit pentru plajă, grădină, terasă, balcon. Rama este confecționată din metal ușor, durabil si plastic rezistent. Are spătar reglabil și suport pentru picioare. Tetiere detașabilă. Când este îndoit, ocupă puțin spațiu, ușor de depozitat.

Posibilitate de reglaj in trei pozitii:
- culcat.
- înclinat.
- jumătate de șezut.

Dimensiuni:
- latime scaun - 47 cm.
- lungime scaun - 45 cm.
- înălțime spatar - 65 cm.
- lungime totală - 153 cm.
- lungime braț - 48 cm.
- greutate - 4,7 kg.

Dimensiuni Pliat:
- înălțime - 88 cm.
- lățime - 60 cm.

Producator:PalmonixCod:GTL16-L66B

Poti comanda online produsul Scaun tip Sezlong Pliabil si Reglabil cu Tetiera pentru Gradina sau Terasa, Culoare Rosu la pretul de 144lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 144.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 144.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 144.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-L66B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-L66B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun tip sezlong pliabil si reglabil cu tetiera pentru gradina sau terasa, culoare rosu

Comanda cu incredere