Brand: Palmonix
ZLT-H-422-ALB

Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb

279.00 lei

+
Scaun tip Leagan Suspendat cu Perna pentru Terasa sau Gradina, Capacitate 100kg, Culoare Alb
Scaun tip Leagan Suspendat cu Perna pentru Terasa sau Gradina, Capacitate 100kg, Culoare Alb

Scaunul suspendabil este unul dintre cele mai bune leagăne, oferind relaxare si plăcere. Acesta fi folosit atat in interior, cat si in exterior.

Cadrul leagănului este realizat din metal. Sezutul si spătarul au fost realizate dintr-o tesatură rasucită asemănătoare unei pânze de păianjen.

Datorită materialelor de înaltă calitate si leagănului performant, veti aduce multă bucurie oricărei persoane si, în acelasi timp, veti oferi camerei, balconului sau terasei un aspect uimitor.

Dimensiuni:
-înăltime totală: 120cm.
-diametru sezut: 60cm.
-diametru spatar: 80cm.
-înăltime spătar: 45cm.
-lungime franjuri: 20cm.

Specificatii:
-culoare: alb - bej.
-material: frânghie de înaltă calitate, metal.
-greutate: aproximativ 4 kg.
-încărcare maximă: 100 kg.
-extern / intern.

Setul include:
-leagăn.
-pernă cu un diametru de 60 cm.

Producator:PalmonixCod:ZLT5-H-442-alb

Poti comanda online produsul Scaun tip Leagan Suspendat cu Perna pentru Terasa sau Gradina, Capacitate 100kg, Culoare Alb la pretul de 279lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 279.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 279.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 279.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-H-422-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-H-422-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun tip leagan suspendat cu perna pentru terasa sau gradina, capacitate 100kg, culoare alb

Comanda cu incredere