Brand: EcoToys
MSTR-88929

Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor

180.00 lei

+
Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor
Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor

Un leagăn datorită căruia bebelusul, se poate odihni sau juca in siguranță chiar din primele săptămâni de viața. Echipat cu o saltea moale, lavabila, și un maner pliabil cu doua jucarii.
Datorită functionarii pe baterii, leaganul vibrează și vă calmează copilul.
Centurile de siguranță oferă confort și siguranță copilului. Aveți posibilitatea să pliați balansoarul, astfel încât să nu ocupe spațiu atunci când nu îl veți folosi.

CARACTERISTICI:

- 6 melodii plăcute pentru un copil
- vibratii
- Scaun confortabil
- Jucării
- Curele de siguranță reglabile
- Saltea lavabila
- De la 0 la 18 luni
- Sistemul de stabilizare împotriva căderii
- Baza balansoarului este prevazuta cu un capac care protejează împotriva zgârieturilor

DIMENSIUNI: 40x68x56 cm
Greutatea produsului [kg] 2.7

DESCRIERE:
1. Bandă de susținere cu jucării
2. Curele de siguranță reglabile
3. 6 melodii frumoase
4. Modul de calmare
5. Scaun conturat
6. Saltea cu posibilitatea spălării
7. Sistemul de stabilizare împotriva căderii
8. Capac de protecție, care protejează împotriva zgârieturilor
Producator:EcoToysCod:MSTR7-88929

Poti comanda online produsul Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor la pretul de 180lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 180.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 180.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 180.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-88929 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-88929 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun tip balasoar pliabil, cu sunete si vibratii, pentru bebelusi, multicolor

Comanda cu incredere