Brand: Palmonix
GKW-PUFKA-PARIS

Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare

41.00 lei

+
Scaun Taburet Paris Pliabil cu Loc pentru Depozitare

Scaun Taburet Paris Pliabil cu Loc pentru DepozitareModel: ParisTaburet din materiale de înaltă calitate cu un model interesant.
Este o completare minunată la o cameră de zi mobilată, cameră pentru copii, cameră pentru tineri sau dormitor.
Se potrivește perfect ca un loc suplimentar pentru oaspeți, datorită capacității de a se configura rapid și, atunci când nu mai este necesar, se poate plia și ascunde cu ușurință.Fabricat din material nețesut, un scaun realizat din burete moale, rigidizat cu elemente din MDF.Specificații:
-Capac: 80g + 4mm din material MDF.
-Cutie: 80g + 3mm MDF.
-Baza: MDF de 2mm.
-Încărcare maximă: până la 100 kg.
-Interiorul este căptușit cu țesătură.
-Ocupă puțin spațiu.Dimensiuni:
-Înălțime: 30 cm.
-Lățime: 30 cm.
-Adâncime: 30 cm.Producator:PalmonixCod:GKW2-pufka-Paris

Poti comanda online produsul Scaun Taburet Paris Pliabil cu Loc pentru Depozitare la pretul de 41lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 41.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 41.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 41.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-PUFKA-PARIS nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-PUFKA-PARIS atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Scaun taburet paris pliabil cu loc pentru depozitare

Comanda cu incredere